fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

ÁLLANDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Segítünk, hogy mindig biztonságban vezessen

A Gablini Cégcsoport évtizedek óta vezető szerepet tölt be a járművek biztonsága és megőrzése terén.

Elkötelezettek vagyunk az Ön biztonsága iránt. Fejlett technológiáink alkalmazásával biztosítjuk, hogy autója mindig karbantartva legyen és zökkenőmentesen működjön, mielőtt útnak indul.

Az innovációhoz való progresszív hozzáállásunk biztosítja, hogy naprakészek maradjunk a legújabb fejlesztések terén, így a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani Önnek.

Egyszerűen fogalmazva, folyamatosan arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk számára biztonságos és gondtalan utazási élményt nyújtsunk.

Ismerje meg állandó szolgáltatásainkat!

Műszeres futómű ellenőrzés és állítás

A jármű futóművének ellenőrzése fontos, ha gumiabroncs-csikorgást, az autó egy irányba való húzódását vagy egyenetlen gumikopást tapasztal. 

A rendelkezésünkre álló Hunter WinAlign futóműbeállító rendszerrel garantáltan alapos és pontos ellenőrzést végezhet.

Az ellenőrzés során mérjük az összetartást, dőlést, utánfutást, csapterpeszt, széttartást kanyarban és a maximális kikormányzási szöget. A HawkEye képalkotó kamerák multi-dimenziós modellezést használnak, ennek eredménye a lehető legpontosabb mérés.

„A megfelelő futómű beállítás csökkenti az üzemanyag fogyasztást, növeli a gumiabroncsok élettartamát és javítja az utasok és a járművezető komfortját.”

AUTOMATA VÁLTÓ OLAJ CSERE

Az automata sebességváltó karbantartása elengedhetetlen az autó zavartalan működése érdekében.

Az automata váltóban lévő hajtóműolaj az idő múlásával egyre kevésbé képes kenni a mozgó alkatrészeket, ami kopást okozhat a kapcsolódó elemekben és fogaskerekekben.
Az elzáródott olajvezetékek miatt csökkenhet az olajnyomás, ami pedig intenzív kopást okozhat a nyomatékátadó elemeken. Az ilyen javítások igen magas költségekkel járnak.

A legjobb megoldást kínáljuk a legmodernebb technikával, hogy folyamatosan élvezhesd az automata váltóval járó kényelmet és a biztonságos vezetést.

LÁMPA POLÍROZÁS

Az autó fényszórói idővel kevésbé hatékonyak lehetnek, pedig köztudott, hogy a jobb láthatóság elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez.

Ez ellen a fényszórók műanyag burkolatának polírozásával lehet küzdeni, amely segít eltávolítani a tompa vagy kopott felületeket, miközben védőbevonatot is ad.

ÓZONOS KLÍMATISZTÍTÁS

Az ózonos klímatisztítás népszerű megoldássá vált az autók beltéri levegőjének javítására.

A tisztítás során, a klímaberendezés ózonmolekulákat bocsát a levegőbe, ami csökkenti az olyan szennyező anyagokat, mint a pollen, por, gombák, baktériumok és allergének.

Ez minimalizálja az allergiás reakciók és a szagok kockázatát, amelyek potenciálisan romboló hatással lehetnek a kényelmére és az egészségére.

Szerviz bejelentkezés

Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni a GABLINI akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!