fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

ELEKTROMOS AUTÓK

Környezetbarát közlekedés, elegáns megjelenés

A közlekedés jövője: az elektromos autók

Az elektromos autó vezetése zökkenőmentes, gazdaságos és környezettudatos élményt nyújt.
Most itt van a tökéletes alkalom a váltásra! Dinamikus gyorsulás, a hagyományos autóknál drasztikusan alacsonyabb üzemeltetési költségek, nincs veszélyes kipufogógáz-kibocsátás és a motor gyakorlatilag hangtalan – az elektromos járművekkel nem lehet hibázni.

NISSAN LEAF N-Connecta 40kWh (Automata) Magyarországi! Leinformálható!

Elektromos
83 000 km
2018
Magyarországi! Leinformálható! Szervizkönyv! Navigáció – 360 fokos kamera – Tolatókamera – Fűthető első-hátsó ülések – Holttér-figyelő rendszer – Led – Fűthető kormány – Elektromosan behajtható külső tükrök – Multifunkciós kormánykerék – Távolságtartó tempomat. Az autó napi használatban van, a km óra változhat. Megtekintéshez időpont egyeztetés szükséges. Nissan Márkakereskedésből!
7 590 000 Ft

HYUNDAI KONA EV 64kWh Comfort 27500Km!

Elektromos
27 500 km
2021
Hyundai Kona EV 64kWh Comfort. Digitális klíma – Elektromos ablakok elől-hátul – Elektromos tükrök – Sávtartó – Tolatókamera – kulcs nélküli nyitórendszer – Kiegészítő fényszóró – Apple Carpaly – Android Auto. Hyundai Márkakereskedésből!
9 488 888 Ft

KIA NIRO e-Niro 64kWh Platinum Magyarországi! Leinformálható! Garanciális!

Elektromos
Fehér (metál)
66 258 km
2020
Garanciális! Magyarországi! Leinformálható! Végig vezetett szervizkönyv! Navigáció – Digitális klíma – Fűthető első és hátsó ülések- Led fényszórók – Tolatókamera – Első-hátsó parkolóradar – Elektromosan nyitható napfénytető – Holttér-figyelő rendszer – Sávelhagyás figyelmeztető – JBL Hifi – Komfort bejutás – Multifunkciós kormánykerék – Tempomat. Kia Márkakereskedésből!
10 990 000 Ft

NISSAN TOWNSTAR EV L1 Tekna 45 kWh (Automata) 0% THM + TFT műszerfal kijelző! UTOLSÓ DARAB!

Elektromos
Fehér
4 km
2023
Jöjjön el hozzánk a Nissan Gablini budaörsi szalonjába, ahol 0%-os THM-el, Ár garanciával, hatalmas kedvezményekkel, egyedi ajánlatokkal na és persze jó kedvel várjuk kedves vendégeinket és érdeklődni vágyókat! Ha pedig megvan a kiszemelt modellje, akkor telefonáljon mihamarabb és állunk rendelkezésére! Hisz sose tudhatjuk, lehet az egyik modellünk pont Önre vár! Ha netán mégsem sikerül felvenni elsőre a kapcsolatot, ne csüggedjen mert amint lehetőségünk adódik vissza fogjuk Önt hívni! Aktuális: Townstar EV VAN modellünk keresi új gazdáját, 45kWh akkumulátor 122LE TEKNA felszereltség + 1 csomag, QNG Fehér fényezéssel + 0%-os THM-el! Jelenleg a budaörsi szalonunkban várja az érdeklődőket!
11 590 000 Ft + Áfa

PEUGEOT 208 e208 50kWh GT Magyarországi! Leinformálható! Garanciális!

Elektromos
Piros
2 000 km
2023
Garanciális! Magyarországi! Leinformálható! Digitális klíma – Navigáció – Tolatókamera – Sávtartó rendszer – Esőszenzor – Tábla felismerő funkció – Első-hátsó parkolórendszer – Kulcs nélküli nyitórendszer – Led fényszórók – Multifunkciós kormánykerék – Tempomat. Peugeot Márkakereskedésből! A személygépkocsi megtekintéséhez időpont egyeztetés szükséges.
13 990 000 Ft

Kedvezőbb üzemeltetés, hosszabb élettartam

Az elektromos autók az elmúlt években egyre vonzóbbá váltak az autósok számára környezetvédelmi előnyeik miatt.

Nem károsítják a levegőt,

mert a villanymotorok kipufogógázoktól mentesek

Kevesebb zajt keltenek,

így kényelmesebb és nyugodtabb vezetési élményt nyújtanak.

Költséghatékonyabbak,

mert az elektromos járművek általában jóval kevesebb karbantartást igényelnek, így hosszú távon nem fog sok számla felhalmozódni.

Segítenek az éghajlatváltozás elleni küzdelemben,

mivel nulla szén-dioxidot vagy szennyező anyagot bocsátanak ki lokálisan.

A legstílusosabb közlekedési eszközöket biztosítjuk

Hiszünk abban, hogy világunk tiszta maradhat. Ezért vállaltuk, hogy négy különböző vezető márka környezetbarát autóválasztékát kínáljuk. Akár egy sportos modellt keres, akár egy olyan járművet, amelyben az egész család elfér, itt a Gablininél megtalálja az igényeinek megfelelőt. Modelljeink stílusosak és egy lépéssel közelebb visznek a környezetvédelemhez - miért ne váltana még ma fenntarthatóbbra?

Félúton a hagyományos és az elektromos között:

a hibrid autók

A hibrid autók a hagyományos belsőégésű- és elektromos motorok legjobb tulajdonságait kihasználva hatékony és gazdaságos működtetési élményt nyújtanak.

A kizárólag hagyományos belsőégésű motorral hajtott járművekhez képest jobb méretük, formájuk és súlyuk révén a hibrid autók tüzelőanyag-takarékosabb közlekedési lehetőséget kínálnak.

A változó világ igényeinek kielégítése érdekében számos hibrid autó ma már plug-in hibrid rendszereket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy bizonyos távolságon keresztül tisztán elektromos árammal működjenek, ha szükséges.

A hibrid autók az autós technológia élvonalába tartoznak, mivel egyszerre jelentenek hatékonyságot és költségmegtakarítást.

Ezek a töltők általában lassú töltők 1 vagy 3 fázisról, fázisonként 10-16 amperrel töltik az autó akkumulátorát. Így teljesen lemerült állapotról az akku kapacitása függvényében 20-32 óra alatt töltik fel az autót.

Többnyire 10 A-es teljesítménnyel képes tölteni az autó akkumulátorát. Ha ezt a töltőt mindig magunkkal visszük, akkor az autó bárhol, egy megfelelően beépített konnektorról is feltölthető.

A fixen felszerelt fali töltő kábele az elektromos hálózatra van bekötve, így csak a csatlakozót kell leemelni és az autóba dugni. A művelet néhány másodperc, és még annyira sem bonyolult, mint a hagyományos autók tankolása.

Az ELMŰ által felállított 22 kW-os oszlopok, illetve az E-ON által telepített 11-22 kW-os oszlopok terjedtek el, de több más szolgáltató is a piacra lépett. Ezekhez Type2-es csatlakozón keresztül lehet csatlakozni. Ezeken a töltőoszlopokon nincs kábel, azt minden esetben az autósnak kell vinnie.

A 40 kW-nál nagyobb teljesítményű töltőket a hazai terminológiában villámtöltőnek nevezzük. A töltőket úgy alakították ki, hogy azok többnyire képesek legyenek az autó akkumulátorát fél óra alatt 80%-ra, vagy egy óra alatt teljesen feltölteni. Az utolsó 15-20% töltése az akkumulátor kímélése érdekében rendkívül lassú, ezért ilyenkor az autó már nem használja ki a töltő teljesítményét.

Jöjjön el hozzánk!

Budapesten 4 különböző telephelyen várjuk Önt!

GABLINI M3

Cím: 1152 Budapest Városkapu u. 1.
Telefon: +36 1 415 02 06
E-mail: m3@gablini.hu

GABLINI Budaörs

Cím: 2040 Budaörs Malomkő u. 2.
Telefon: +36 23 802 200
E-mail: budaors@gablini.hu